Lekkere volkorenpasta met spinazie en tonijn, ook lekker met chilivlokken
593
Weergaves

Ingrediënten ( 4 personen)

- 2 tenen knoflook

- 300 g volkoren penne rigate

- 450 g macaroni-spaghetti groente

- 800 g Mutti San Marzano tomaten in blik

- 500 ml kokend water

- 25 g verse italiaanse kruiden

- 320 g tonijn in water in blik

- 400g verse spinazie

Bereiden

  1. Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.
  2. Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
  3. Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.
  4. Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.

JOUW REACTIE?


Ook interessant